Rok, rok... ISR'10

Rok, rok. Ilosaarirock 2010 tarjosi yleisölle Suomipoppia parhaimmillaan: Eput, Jenni Vartiainen, Pariisin Kevät... ikävä kyllä Jopet käkki tapansa mukaan Rekkalavan välittömässä läheisyydessä nauttien kulttibändien I Was a Teenage Satan Worshipper ja Rytmihäiriötarjonnasta. Nooh... töissähän sitä ollaan, vaikka vanhoiksi ollaan tulossa.
YLEX-teltassa kaikui wanhojen miesten mielestä herkullinen Vuokko Hovatan ääni ja näkyipä siellä myös neitosen kauniit kasvot.Hommat hoidettiin kunnialla... tosin miesmäärä oli lurahtanut luvattoman alas. Ikävät yhteensattumat perhejuhlien ja muiden ylipääsemättömien esteiden vuoksi aiheutti pahimmillaan sen, että Sam-Junior vahti yksinään lava-alueen pittiä. Toivottavasti ensi vuonna kaikki ovat rivissä niinkuin puhetta on ollut vuoden mittaan.
Sattumuksina todettakoon innokaan fanittajan lavallepyrky n. 40min Rekkalavan rokkailun avaamisesta lauantaina (klo 13:40) ...uloshan mokoma joutui ja vieläpä ilman ranneketta. Siinä ei jalat maahan ottanut, kun Huuskon Weljet poikaa järkkäriteltalle vei.
Toinen ikävä sattumus kävi, kun yleisöstä lensi Ukkosmaineen keikalla viuhka suoraan Klaus Thunderin silmään. Yrityksestä huolimatta ei heittäjää tavoitettu. Onneksi keikka kuitenkin jatkui pienen paikkailutauon jälkeen.
Kuvia...
- dynis -