Jopetit KHL-pelissä Pietarissa: SKA vs. Avtomobilisk

SKAn peli

Perjantaina 25.1.2013 suunnisti seitsemän (jopet-)veljestä Itään. GM, Dynis, Jänö, Karra, Late, Bona ja Sapeli muodostivat tanakan matkaseurueen tutkimaan Pietarin ihmeitä.

Paikallista murretta erinomaisesti hallinnut GM toimi itseoikeutettuna isäntänä johdattaen muun joukkueen turvallisesti pitkin ja poikin Pietarin metroverkostoa.

Lauantaina 26.1. aikaisin aamupalalle ja sen jälkeen kipinkapin kohti Eremitaasia ja historia/taide-elämystä. Taidenautinnon jälkeen oli vuorossa ruumiin ravintoa keiton muodossa. Illalla olikin sitten viikonlopun odotettu päätapahtuma.

Pietarin SKA kohtasi Jääpalatsissa Avtomobiliskin Jekaterinburgista. Huikea halli oli täynnään jääkiekon ystäviä ja niinpä Jopet-joukkuekin osallistui kansallislauluun seisaaltaan laulaen. Karran ja allekirjoittaneen kesken kyllä käytiin lauluesityksen jälkeen pienimuotoinen kritiikkipalaveri, jossa pohdittiin isien ja isoisien haudassa kääntymistä...

Itse ottelu oli myös hieno. SKA oli selvästi parempi joukkue voittaen ansaitusti 4-1. Eipä ensimmäistä maailia juuri puolta minuuttia kauempaa täytynyt odotella.

Sunnuntaina turvallisesti Allegrolla Suomeen.

Kiitokset Weljet upeasta matkaseurasta!